Blogia
Literatura catalana

ÀNGEL GUIMERÀ TORNA AL TNC AMB

ÀNGEL GUIMERÀ TORNA AL TNC AMB Àngel Guimerà torna al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), després de Terra baixa, Maria Rosa i La filla del mar, amb En Pólvora, un drama de passions amb el rerefons social dels conflictes del moviment obrer.

En Marcó, anomenat en Pólvora pels seus cops de geni, ha hagut de fugir a França per haver mort un home, deixant enrere la feina a la fàbrica tèxtil, els amics, i un amor, la Taneta, ara pretesa per en Francesc, l’encarregat de la fàbrica. Desafiant les autoritats, en Marcó torna al poble al cap d'un parell d'anys per recuperar la Taneta, però ella ara està amb en Francesc.

El director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, Sergi Belbel, dirigeix a la Sala Gran del TNC aquesta obra protagonitzada per Julio Manrique, Anna Sahun, Santi Ricart, Jordi Banacolocha, Miquel Bonet, Manel Dueso, Anna Güell, Mireia Llunell, Marc Rodríguez i catorze figurants de cinc grups teatrals d'aficionats de Sabadell.

3 comentarios

abuelo oscar -

hola soy el abuelo del oscar el niño ese que me roba las galletas oreo, el jani ese es un mocho siempre viene a casa de mi nieto para jugar al furbol ara que tengo internet me hare un correo electronico para poder ver peliculas gratis con el izan no se como se ponen las mayusculas esoty aprendiendo

victor marmol -

hola quisiera saber cuando y donde puedo ir a casa del oscar un niño que roba cosas del suma (supermercado del barrio) sobretodo aceitunas y trafica con galletas oreo gracias vive debajo del puente del barrio de la saludd
y tambien hay que mencionar al "jan" que va a mi clase !!

liujoi -

ñeeeeeeeee